Ortopediska.se - ortopediska hjälpmedel för rehab och träning Ortopediska.se - ortopediska hjälpmedel för rehab och träning

Om

På Ortopediska.se hittar du bra ortopediska hjälpmedel till bra priser, allt från sulor till knäskydd och armbågsskydd. Hög kvalitet och snabba leveranser!


De ortopediska hjälpmedel vi för närvarande erbjuder på Ortopediska.se är:

Vi har ett antal olika varumärken men framför allt Vulkan, så söker du Vulkanskydd för hälsa och träning är Ortopediska.se webbutiken för dig.

Bland medarbetarna på Ortopediska.se hittar du såväl en legitimerad sjukgymnast som långdistanslöpare, så välkommen att mejla oss om frågor och önskemål kring vårt sortiment av ortopediska hjälpmedel.

Vi vill samtidigt understryka vikten av att söka professionell hjälp kring tränings- och arbetsskador. De hjälpmedel och produkter vi tillhandahåller på Ortopediska.se kan hjälpa och underlätta din träning och din vardag, men det är inte ett alternativ till att få hjälp från t ex läkare eller sjukgymnast.

Välkommen att beställa ortopediska hjälpmedel från oss på Ortopediska.se!

Kontaktuppgifter till oss:
Ortopediska.se / Spjut Interaktiva Medier AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm
Sverige

Spjut Interaktiva Medier AB har drivit e-butiker i Sverige sedan 2007 då Dammtussen.se som säljer dammsugarpåsar slog upp dörrarna på nätet. Och vi strävar konstant efter att erbjuda våra kunder bra produkter till bra priser - med bra och personlig service.

Under sommaren 2015 lanserades även en norsk version av Ortopediska.se: Ortopediske.no - ortopediske hjelpemidler

Hösten 2015 lanserades en finsk butik: Ortopediset.fi - Hyviä ortopedisia apuvälineitä hyvään hintaan

E-post: info@spjut.se
Orgnummer: 556762-4126

Välkommen som kund till oss!Mejla oss